Terug naar school met Sven en Herman

Sven kreeg deze zomervakantie op de Sven Nys Academy bezoek van een wel heel speciale leerling. Niemand minder dan Herman Verbruggen kwam langs om zijn fietsbehendigheid te testen. Hoe hij het er vanaf heeft gebracht?
Dat ontdek je in dit leuke spotje.

 

 

Wil jij ook zo’n coole fietsbel?

Ga dan langs bij een van de deelnemende verzekeringsbemiddelaars.
Ben je vrij op zaterdagnamiddag 31 augustus?
Zak dan af naar het Sven Nys Cycling Center voor de fandag van de Telenet Fidea Lions en blijf gerust hangen aan de stand van Fidea en de Sven Nys Academy. Tussen 12u30 en 15u deelt Herman Verbruggen ter plekke fietsbellen uit. Je bent van harte welkom op de Balenberg!

De terug naar schoolcampagne van Fidea in samenwerking met de Sven Nys Academy loopt tot 7 september of tot de voorraad fietsbellen op zijn. Wacht dus niet té lang en spring vandaag nog binnen bij een van de deelnemende verzekeringsbemiddelaars of in Baal op 31 augustus.

 

Een blik achter de schermen: de opnames

Dat de opnames van het spotje een belevenis waren, dat hoeven we je vast niet te vertellen. Wil je nog meer ontdekken? Volg FideaSafecycling op instagram, waar we heel veel tips en sfeerbeelden delen. Tot 7 september vind je ook heel veel tips terug op hln.be en in Goed Gevoel Kids. Ook in Libelle en op libelle.be vind je vanaf 26 augustus een reportage terug.